0

Lieke vriend zoen2013 was voor Lieke van Lexmond niet alleen op carrière gebied een goed jaar, ook in de liefde vond de presentatrice eindelijk haar geluk met vriend Bas van Veggel.

Toch begon hun prille relatie niet helemaal zonder slag of stoot; er gingen allerlei geruchten over het feit dat Bas eigenlijk nog getrouwd zou zijn tijdens zijn relatie met Lieke. Gelukkig bleek later dat hij en zijn ex-vrouw al anderhalf jaar uit elkaar zijn én officeel zijn gescheiden.

Reden genoeg dus voor Lieke om te laten zien hoe gelukkig ze is met haar vriend en hoe kun je dat nou beter doen dan aan het begin van een nieuw jaar? De twee luiden 2014 dan ook romantisch in met mooie woorden én een zoen.

Bekijk de foto die Lieke op haar Instagram plaatste hieronder.

"Lieve allemaal, dank voor een prachtig jaar! Liefs voor jullie, wens jullie veel liefde, gezondheid, passie, inspiratie voor 2014!!! Liefs uit de Seychellen!!!! Kus"

“Lieve allemaal, dank voor een prachtig jaar! Liefs voor jullie, wens jullie veel liefde, gezondheid, passie, inspiratie voor 2014!!! Liefs uit de Seychellen!!!! Kus”

www.instagram.com/liekevanlexmond

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties