0

150Girls actrice Lena Dunham weet de afgelopen tijd flink de spotlights naar zich toe te trekken. Lena werd laatst nog gestrikt voor de cover van Vogue en wordt vaak gespot op de rode loper. Ze geeft toe nog altijd te moeten wennen aan haar beroemheidstatus, maar weet toch het beste ervan te maken.

Op de rode loper ziet ze er natuurlijk lekker opgedoft uit, maar we zagen ook hoe het anders kon, want we vonden een foto van de actrice waar ze in vol ornaat haar blote bovenlichaam laat zien. BFF Jenny Konner plaatste een foto van Lena met daaronder de caption; “#FREETHENIPPLE cover. @lenadunham”. Lena was zich samen met Jenny aan het klaarmaken voor de Golden Globes en had tepelstickers aangebracht zodat ze er in ieder geval van was verzekerd dat alles goed op z’n plek bleef zitten.

De voluptueuze actrice geeft een duidelijk statement af aan al haar haters en omarmt het free the nipple initiatief, net zoals Miley dat al eerder deed. Lena houdt het daarentegen wat subtieler met tepelplakkers terwijl Miley Cyrus met een heuse campagne op haar instagramaccount aan kwam.

Bekijk het kiekje hieronder.

  • 500
    @Campsucks: #FREETHENIPPLE cover. @lenadunham

(Beeld: www.instagram.com/campsucks/)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties