0

LC 150Lauren Conrad liet telkens haar manen een klein stukje korter knippen zodat ze stapsgewijs aan een kortere coupe kon wennen. Nu, amper een paar weken nadat ze het ‘uiteindelijke resultaat’ tentoonstelde, is er alweer de schaar ingezet!

Het eindresultaat van de meerdere knipbeurten bij haar haarstylist Kristin Ess was een korte bob die net boven haar schouders reikte. Totaal iets anders dan dat we al die jaren van Lauren gewend zijn, maar uiteraard rockt zij ook deze coupe. We dachten dat het nu wel gedaan was met de schaar te zetten in haar blonde manen, maar blijkbaar heeft LC een nieuwe hobby ontwikkeld.

De reality ster heeft weer eens plaatsgenomen in de kappersstoel en heeft zichzelf een nog korter kapsel laten aanmeten. Gelukkig niet een Miley Cyrus gevalletje, maar een charmante vrouwelijke bob met een Franse touch. Helaas is op de foto niet het mooie gezichtje van Lauren te zien, maar hoe we het nu kunnen bekijken staat ook deze nóg kortere variant haar ook fantastisch!

Bekijk de foto hieronder.

  • LC 500
    Kristin Ess: "Ooh la @laurenconrad trading in the cool girl bob vibes for the French girl bob vibes on our @lclaurenconrad shoot. "

www.instagram.com/kristin_ess

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties