0

lady gaga dorhout mees 640Dat Lady Gaga iemand is die graag experimenteert met bijzondere outfits, moge duidelijk zijn. Nou zijn wij niet altijd te spreken over al haar kledingkeuzes maar van één van de laatste looks die ze droeg tijdens Paris Fashion Week zijn wij wél fan!

Gaga verscheen met een rode coupe op straat gehuld in een prachtige roze outfit van uit de spring/summer 2015 collectie van het Nederlandse label Dorhout Mees. Natuurlijk is het de droom van iedere ontwerper dat Gaga jouw kleding draagt want als dat lukt, zorgt het voor flink wat exposure. De zangeres deelde een foto op Instagram waar ze poseert met een fan in Parijs en ze de outfit aan heeft. Eerder droeg Lady Gaga al Avelon, Ilja Visser, Jan Taminiau en Iris van Herpen. We kunnen wel stellen dus dat de zangeres dol is op Dutch Design!

Bekijk het kiekje hieronder!

  • It was so special to see my french fans while I was in Paris. I have beautiful notes and gifts I will treasure forever.
    Gaga gehuld in Dorhout Mees: "It was so special to see my french fans while I was in Paris. I have beautiful notes and gifts I will treasure forever. Thank u for all the love you give me whenever I'm here."
  • dorhout mees

www.dorhout-mees.com

(Beeld: www.instagram.com/ladyaga)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties