0

Kylie Jenner avaHoewel hier in Nederland iedere tiener gewoon naar school gaat en je raar wordt aangekeken als dat niet zo is, is ‘home school’ voor de Amerikanen een heel bekend begrip.

Zo volgt ook het halfzusje van Kim Kardashian thuis les. En wie wil dat nu niet in een kast van een huis mét zwembad? Dat moet Kylie zelf ook gedacht hebben en dus gooide ze het stokje erbij neer en nam ze ‘s middags een duik in de pool.

Hoewel Kylie van de week nog tweette dat ze meer privacy wil, plaatste ze vannacht een foto van zichzelf in bikini op Instagram. Een beetje tegenstrijdig, niet waar? Desalniettemin ziet ze er geweldig uit in een ingewikkeld oranje topje met een matching wit/oranje broekje.

Het 16-jarige meisje staat met de handen in het donkere haar, maar volgens ons heeft ze daar helemaal geen reden toe. Ze vertelde afgelopen november namelijk in een radioprogramma dat ze maar zo’n drie tot vier uur les volgt per dag en ze daarna tijd heeft voor andere dingen (zoals werken of een duik nemen in het zwembad van haar moeder…).

Benieuwd naar de foto? Bekijk ‘m hieronder.

''Hello spring''

”Hello spring”

www.instagram.com/kyliejenner

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties