0

kourtney thumb 150De celebs waren vorige week nog druk bezig met alle voorbereidingen voor Thanksgiving, maar nu dat dat voorbij is stort iedereen zich op de kerstdagen. Zo zagen we dat in huize Carter de kerstboom al stond en ook Kourtney Kardashian kan niet wachten tot haar huisje Christmas proof is.

De reality ster mag dan hoogzwanger zijn, niets weerhoudt haar ervan om flink in de kerststemming te komen. Daarom haalde zij gisteren twee gigantische kerstbomen in huis, die in de verste verte niet in normaal huis zouden passen. Bij de foto van de dennenbomen schreef Kourtney: “Trees are here! Smells like Christmas!”

De kerstbomen moeten nog opgetuigd worden met alle pracht en praal en als dit straks gedaan is, zal het vast een stunning plaatje opleveren. Dat Kourtney niet kan wachten tot het daadwerkelijk kerst is, liet zij al een paar weken geleden zien. Toen hield zij een filmavondje in haar tuin met haar favoriete Disney film ‘The Night Before Christmas’. Natuurlijk was een film kijken onder de sterren op gigantische witte loungebanken niet extravagant genoeg voor de Kardashian. Daarom liet zij in haar tuin ook nog eens een sneeuwparadijs creëren, terwijl de temperaturen in Calabasas nu nog rond de 16 graden liggen.

We zijn benieuwd wat voor spektakel het wordt op de kerstdagen zelf, als dit alleen nog maar de voorbereidingen zijn. Hopelijk kan Kourtney daar zelf ook van genieten als ze tenminste niet aan het bevallen is van haar aankomende kerstkindje.

Bekijk onderstaande kiekjes van Kourtney Kardashian’s kerstvoorbereidingen.

  • kourtney 500
    Kourtney Kardashian: "Trees are here! Smells like Christmas!"
  • Movie night. #thenightmarebeforechristmas
    Kourtney Kardashian: "Movie night. #thenightmarebeforechristmas"
  • 10661114_884557571564190_2000866339_n
    Kourtney Kardashian: "Do you wanna build a snowman? #thenightmarebeforechristmas"

www.instagram.com/kourtneykardash

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties