0

PHOTO KimyeVoor Kim Kardashian is trouwen een bekend fenomeen; de diva is inmiddels al drie keer in het huwelijksbootje gestapt. Maar, voor hubby Kanye West ligt dit anders en daarom dulde de rapper niets anders dan perfectie voor de mooiste dag van zijn leven.

En, dat is meteen de reden waarom het zo lang duurde voordat wij de eerste beelden van de bruiloft te zien kregen. Het duurde precies vier dagen voordat Kim de eerste foto van haar wedding op Instagram plaatste. Waarom ze daar zo lang over deden? Het koppel spendeerde vier hele dagen(!) om het kiekje te bewerken.

Wow, wat een perfectionist die Kanye! Het was de bedoeling dat beroemde fotografe Annie Leibovitz, de vrouw die ook de Vogue shoot van het happy-koppel schoot, de ceremonie zou fotograferen maar op het laatste moment cancelde de fotografe. Maar, daar nam Kanye geen genoegen mee en dus werkten ze net zo lang aan de foto’s voordat deze leken alsof ze door Annie Leibovitz gefotografeerd waren.

Waar Kimye het langste mee bezig waren? De bloemen zouden dezelfde kleur moeten hebben als de jurk van Kim en dat matchde niet op de foto. Dus zette Kanye er een team photoshoppers op die vier dagen lang net zo lang aan de kleuren van de foto trokken totdat deze door de strenge Kanye goedgekeurd werden.

Tsja, het is maar waar je je druk om maakt. Gelukkig kreeg de foto wel 2,5 miljoen likes op Instagram (een record) dus die vier slapeloze nachten besteed aan het photoshoppen van de foto waren waarschijnlijk de moeite waard.

  • Schermafbeelding 2014-06-18 om 08.32.40

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties