0

Kim make-up artistMario Dedivanovic is één van de favoriete make-up artists van alle Kardashian-Jenner meiden. Vooral Kim, Khloé en Kylie zijn vaak terug te vinden op het Instagram account van Mario met foto’s waarop hij hun make-up heeft gedaan. Mario was daarnaast mee naar hun recente reisje naar Armenië en deed Kims make-up voor belangrijke shoots.

De goede vriend van Kim, met wie ze samen een make-up masterclass zal geven de 25ste, ligt vanwege een recente Instagram post echter onder vuur. Hij plaatste een foto van een jong meisje met een flinke laag make-up op haar schattige gezichtje. Onder de foto schreef hij ‘My future daughter‘. Door het plaatje laait er een flinke discussie op over het wel of niet gepast zijn van make-up opdoen bij zulke jonge meisjes.

Deze post heeft duidelijk meer aandacht getrokken dan zijn andere posts. Meestal trekken zijn posts rond de 10.000 likes aan, deze heeft er al bijna 16.000, daarnaast zijn er ook al 700 reacties onder deze foto geplaatst tegenover maximaal 300 onder al zijn andere foto’s.

Wat vinden jullie: is een post als deze gepast of niet?

  • Mario Instagram
    @makeupbymario: "My future daughter #soCute"

(Beeld: www.instagram.com/makeupbymario)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties