0

PHOTOAfgelopen vrijdag verscheen Kim Kardashian in The Ellen DeGeneres show, nadat ze uit haar jurk gescheurd was lukte het de reality ster toch nog om zich te herpakken en een gezellig interview neer te zetten.

Kim Kardashian showde niet alleen een aantal nieuwe foto’s van de kleine Nori, ook vertelde ze aan Ellen dat ze graag nog meer kinderen zou willen hebben. Kanye mag dan misschien niet het luier type zijn, toch zou de rapper als het écht moet en als het écht een noodgeval is, best in de buurt van een vieze luier van Nori komen. Gelukkig maar, want als het aan Kim ligt volgen er nog vijf kleine Kanye’s.

Kim is vol lof over haar baby daddy: “He is, honestly, the most amazing dad,” “He just left to go out of town, so I send him a picture and video every day. And he’s like, ‘She grew up so much,’ and I’m like, ‘Babe, it’s been one day. You haven’t seen her in a day. Not a lot has changed”.

En al zou Kim het liefst een complete Kardashian-West clan baren, zwangerschap was geen beste ervaring voor de ster. “It’s all worth it in the end, so I would definitely suffer through that. But pregnancy was not a good experience for me. At all.”

Bekijk de foto’s die Kim van Kanye en North op haar Instagram account plaatste en het interview met Ellen hieronder. Kun je de video niet zien in de app? Klik dan hier.

#MyWorld

#MyWorld

#MyFamily

#MyFamily

Tune into Ellen today! I share some sweet family pics!

Tune into Ellen today! I share some sweet family pics!

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties