0

What we're like in front of the paparazzi... 150North West mag dan pas 16 maanden oud zijn, de kleine heeft al meer fashion ervaring dan mensen die dertig jaar ouder zijn dan haar. De paparazzi zijn even dol op Nori als op haar moeder en daarom kon een lesje poseren niet uitblijven.

Kim Kardashian wordt al jaren dagelijks belaagd door al het geflits van de camera’s en weet zich ondertussen goed staande te houden. Dit is natuurlijk een ander verhaal voor haar dochtertje North die al dat soort dingen nog niet helemaal snapt. Daarom vond de reality ster het hoog tijd dat haar kleine meid de nodige ‘pokerfaces‘ leerde voor de volgende fotostroom.

Kim postte twee adorable kiekjes van zichzelf en Nori, in matching outfits uiteraard, op haar Instagram. Op de eerste foto zien we moeder en dochter lachen, gieren en brullen met elkaar en de reality ster schrijft onder haar foto: “Hoe we thuis zijn.” Op het tweede kiekje zien we North en Kim strak en serieus in de camera kijken, “Hoe we voor de paparazzi zijn.” We vragen ons af hoe de geoliede celeb het haar kleine prinses heeft geleerd, maar knap is het zeker1

Bekijk de twee kiekjes van Kim Kardashian en North West op de foto’s hieronder.

  • What we're like at home...
    Kim Kardashian: "What we're like at home..."
  • What we're like in front of the paparazzi... 500
    Kim Kardashian: "What we're like in front of the paparazzi..."

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties