0

kim kardashian 150Met de enorme walk-in-closets van de celebs is het niet zo vreemd dat ze soms echt even niet meer weten wat ze aan moeten trekken. Helemaal niet met de keuze uit talloze designer items. Normaal worden de outfits van Kim Kardashian keurig uitgekozen door haar stylist maar toen die een dagje vrij was, wist de reality ster het niet meer.

Kim Kardashian postte een kiekje van zichzelf in haar kleedkamer, die wel ontploft leek te zijn: overal lagen kledingstukken. In een grijze crop top, een pencil skirt en haar nieuwe geliefde harige schoenen weet de reality ster niet of ze het juiste setje bij elkaar heeft gesprokkeld en zit letterlijk met haar handen in het haar, die los hangen langs haar gezicht.

“Yesterday…trying to pick out an outfit struggle”, maar daar heeft haar kleine Nori geen last van. De peuter staat naast haar moeder in een zwarte outfit, terwijl ze druk in de weer is met een grijze joggingbroek. Uiteindelijk is het toch de outfit geworden waar Kim over zat te twijfelen en dat allemaal zonder de hulp van haar stylist of Kanye, maar wel met dank aan North!

Bekijk de foto hieronder.

  • kim kardashian 500
    Kim Kardashian: "yesterday...trying to pick out an outfit struggle"

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties