0

Of course I need a selfie!!!! 150De meeste mensen zien Kim Kardashian niet bepaald als een snugger persoon en iemand die alleen om selfies geeft en zich drukmaakt of de outfits van haar dochtertje North bij die van haar matchen. Toch bekommert de reality ster zich ook om anderen en daarom bezocht zij de mensen die voor haar land vechten.

Vlak voor Thanksgiving was Kim te vinden in Dubai voor het promoten van haar nieuwe luchtje, waarna zij haar reis vervolgde naar Abu Dhabi. Hier is het USS San Diego schip gevestigd van het leger van de Verenigde Staten. Het bezoekje van Kim aan alle militairen was om hen een hart onder de riem te steken en om alvast de aankomende feestdag te vieren.

Mevrouw Kardashian zal zichzelf niet zijn als zij niet in een ‘typische’ leger outfit arriveerde. In een legergroene blouse die dichtgeknoopt was bij haar taille, een high waisted kaki broek waarin uiteraard haar booty goed uitkwam en high heels kreeg de reality ster een rondleiding op de basis. We moesten er een week op wachten maar Kim deelde alle kiekjes van het gebeuren op haar Instagram.

Zo zien we haar poseren met één van de vrouwelijke militairen, maakt ze een selfie met de mannen en geeft ze zelfs één van hen een kusje op de wang. Iedereen leek duidelijk te genieten van het bezoekje van de celeb en zijzelf heeft er weer bijzondere kiekjes aan overgehouden.

Ben je benieuwd naar het bezoekje van Kim Kardashian aan het leger? Bekijk dan de foto’s hieronder.

 • When I was in Abu Dhabi I stopped by the USS San Diego navy ship to meet the troops. Had the best time seeing everyone
  Kim Kardashian: "When I was in Abu Dhabi I stopped by the USS San Diego navy ship to meet the troops. Had the best time seeing everyone"
 • Kisses to the troops! Thank you for all you do! Was an honor to meet you all
  Kim Kardashian: "Kisses to the troops! Thank you for all you do! Was an honor to meet you all"
 • Of course I need a selfie!!!! 500
  Kim Kardashian: "Of course I need a selfie!!!!"
 • Was very cool getting a tour and seeing the tanks!
  Kim Kardashian: "Was very cool getting a tour and seeing the tanks!"
 • 10831931_666454796803273_672894050_n
 • Thank you
  Kim Kardashian: "Thank you"

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties