0

kim kardashian glastonbury outfit 640Het was weer een druk weekendje voor de Kardashians en Jenners. Niet alleen werd de verjaardag van Khloé gevierd waar het merendeel van de familie bij aanwezig was: Kendall liep mee in de de Givenchy haute couture show in Parijs en vloog daarna door naar Londen voor twee festivals.

Ook Kim Kardashian was in Londen neergestreken om daarna met hubby Kanye door te gaan naar het Glastonbury waar hij één van de hoofdacts was. Natuurlijk had Kim weer een fashionable outfitje uit de kast gehaald maar of deze helemaal festival proof was? Kim plaatste een foto van zichzelf op Instagram gehuld in zwarte lange look met beige jasje en hakken aan haar voeten. Dat laatste is niet zo handig in verband met het gras waar ze op liep…

Gelukkig had Kim een back-up plan en liet ze dat haar volgers meteen weten op Instagram: “Perfect shoes for Glastonbury! LOL (have my wellies in the car don’t worry)“. En inderdaad, later poseerde ze samen met zusje Kendall en modellen Gigi Hadid en Cara Delevingne in dezelfde outfit maar dan met kaplaarzen aan.

Bekijk de foto’s hieronder! Saillant detail: de zwangere Kim had waarschijnlijk niet door dat haar outfit doorscheen. Kijk maar hier!

  • Perfect shoes for Glastonbury! LOL (have my wellies in the car don't worry)
    Kim: "Perfect shoes for Glastonbury! LOL (have my wellies in the car don't worry)"
  • Glastonbury with these beauties @gigihadid @kendalljenner @caradelevingne
    Kim: "Glastonbury with these beauties @gigihadid @kendalljenner @caradelevingne"

(Beeld: www.instagram.com/kimkardashian)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties