0

150 KhloeKhloé Kardashian is de laatste maanden continu bezig met haar gewicht. Na de aankondiging van de scheiding met haar bijna ex-man Lamar Odom, is ze goed bezig zichzelf weer op de markt te zetten en we spotten haar dan ook vaak in de sportschool. Maar nu lijkt Khloé wel erg ver te gaan.

De reality-ster plaatsteeen trotse foto van haar ultra skinny taille, maar skinny is hier wel echt héél dun. Naast haar strenge work-outs maakt ze ook nog eens gebruik van een zogenaamde waist trainer die wel érg goed zijn werk doet. Als we de foto’s van de Khloé vergelijken met foto’s van vorige week maandag, dan is haar taille toch echt wat breder dan de selfie ons doet geloven.

Wij vinden Khloé al bijzonder slank en een echte beauty en die waist trainer hoeft niet wat ons betreft. Wat vind jij? Ziet Khloé er beter uit mét of zonder waist trainer?

  • Khloe Skinny Waist
    Khloé Kardashian: 'I love my waist trainer from @premadonna87!!!! Miss @blacchyna has me obsessed!!! Who doesn't love to feel tight and right?!? #whatsawaist #waistgang #Fitness #GetItRight'
  • Khloe
    Khloé Kardashian afgelopen maandag met een iets bredere taille
  • Khloe Kardashian
    Khloé Kardashian afgelopen maandag met een iets bredere taille

www.instagram.com/khloekardashian

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties