0

Khloe Kardashian 640Move over, Kim! De nieuwste foto’s van Khloe zijn hier en die liegen er niet om! Khloe heeft een covershoot gedaan voor Complex Magazine en lijkt hiermee haar grote zus te willen overtreffen.

In een kinky doorschijnend badpak poseert ze met haar zwetende lichaam op een bankje in de sportschool. Uiteraard helemaal in Kardashian-style, want ze laat haar booty goed zien! Ook is op de foto’s te zien dat Khloe de afgelopen tijd druk bezig geweest is met trainen (én afvallen) en dat ze onwijs strak in haar vel zit. Dat is iets wat niet iedereen wil geloven.

Om alle haters de mond te snoeren heeft ze van één van de foto’s ook de onbewerkte versie erbij gezet. Ze schrijft erbij: “This one is for all the troll haters out there that cannot seem to give me an ounce of credit for my daily workouts! The image on the left is an unretouched photo from the actual camera on the day of the shoot. The image on the right is the retouched photo. Yes skin is smooth and shadows are removed but I still think I look good on the left image. Flaws and all. Hi hater!!!”

Wat vind jij van de foto’s? Bekijk ze hieronder.

  • Khloe Kardashian 1 500
  • Khloe Kardashian 3 500
  • Khloe Kardashian 500

(Beeld: www.instagram.com/khloekardashian/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties