0

khloe 1 150Khloé Kardashian is in het afgelopen jaar aardig wat kilootjes kwijtgeraakt en dit heeft ze mede te danken aan het vele sporten dat zij doet. Alleen vliegen de kilo’s er weer net zo makkelijk aan als dat ze het kwijt was en dit komt niet door haar zelf…

Je wordt besmet waarmee je omgaat, zeggen ze en in Khloé haar geval gaat dit om het eetpatroon dat ze van anderen overneemt. Haar hoogzwangere zus Kourtney eet op dit moment alles wat los en vast zit en daar doet haar zusje gezellig aan mee uit ‘sympathie’. En wat er aankomt moet er ook weer af, daarom stond ze gisteren weer in de gym te zweten en postte daar een Instagram kiekje van. Hier geeft ze duidelijk aan dat het door haar zwangere sister komt dat ze weer hard aan de slag moet, maar beseft ook dat zij het zelf in haar mondje heeft gestopt.

Niet alleen Kourtney moet het ontgelden, ook BFF Malika krijgt de schuld van het vollere figuur van haar vriendin. Samen hadden de twee dames zich iets te veel laten gaan met het eten de dag daarvoor dus haastte Khloé zich weer naar de sportschool om een aantal kilometer te gaan rennen op de loopband om heel wat calorieën te verbranden.

Benieuwd hoe Khloé weer van haar extra gewicht af wil komen? Bekijk de foto’s hieronder.

  • khloe 1 500
    Khloé Kardashian: Monday with @gunnarfitness!!! I am determined to get my pre-hamptons, pre- sympathy kourtney pregnancy weight off. Nothing good comes easy. Why do I blame Kourt though?!? Lol"
  • Khloe 2
    Khloé Kardashian: "I had to do something in the gym today. I ate so poorly yesterday. I blame @theeforevermalika lol"

www.instagram.com/khloekardashian

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties