0

kendall 150Deze week konden we Kendall Jenner al in vol ornaat zien op een kiekje die haar half-zus Kourtney Kardashian op haar Instagram postte. Het jonge model ging deze week weer uit de kleren voor een shoot voor LOVE Remix magazine en het resultaat is aardig pikant voor het, in Amerika, minderjarige model.

Dit keer hoefde Kendall niet butt naked op de foto, maar alleen topless gehuld in een vintage Comme des Garcons rok en leren handschoenen van Azzedine Alaia. Het pas 18-jarige rijzende model houdt haar armen voor haar borsten en houdt in één hand een brandende sigaret vast op de zwart-witte foto. Dit is niet de eerste samenwerking met het blad en de reality ster, eerder dit jaar schitterde ze al op de cover van LOVE magazine.

Kendall sleept de ene modellenklus naar de andere binnen en bestormde deze week al meerdere catwalks tijdens New York Fashion Week. Hoewel ze pas begonnen is als model gaat ze als een speer en zullen we vast nog meer pikante modefoto’s van haar voorbij zien komen.

Ben je benieuwd naar de topless foto van Kendall? Bekijk hem hieronder.

  • kendall

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties