0

game face #JennerRacing 150Ongeveer een jaar geleden vond de meerderheid van de mensen Kendall Jenner een ongetalenteerd meisje, die niets anders kon dan meedoen in de reality show van haar familie. Het 19-jarige model heeft bewezen dat ze echt wel een talent bezit en nu blijkt dat ze er zelfs meerdere heeft.

Naast mooi in tijdschriften staan of op de runway schitteren, blijkt Kendall namelijk een natuurtalent te zijn in racen. Haar vader heeft samen met haar twee halfbroers een eigen raceteam en daar mocht het topmodel laten zien of ze het Jenner race gen heeft geërfd. In onder andere een Porsche en een Lamborghini waren de mannen van de familie duidelijk onder de indruk.

De designerkleedjes had Kendall voor de gelegenheid ingeruild voor een racepak en een grote helm. Een selfie terwijl ze de oncharmante items draagt, kon niet uitblijven. Haar broer postte ook een kiekje van zijn kleine zusje terwijl ze poseert als een echte autocoureur op de racebaan.

Bekijk de foto’s hieronder.

  • game face #JennerRacing 500
    Kendall Jenner: "game face #JennerRacing"
  • kendall jenner
    Burt Jenner: "@kendalljenner out here today playing with the big boy racecars @lamborghini @ogaramotorsports #jennerracing she has driven everything today from skid pad in an M3 to 125cc karts to auto cross in a Porsche and now the old Jenner Racing Lamborghini Super Trofeo! She's a natural!"

www.instagram.com/kendalljenner

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties