0

Have I gone blue, green, or back to blond You shall have to wait and see avaKelly Osbourne staat er om bekend dat ze niet vies is van een beetje aandacht. Ook met haar manen durft ze voor de meest gewaagde dingen te gaan: van lang naar kort, van grijs naar paars en van een bob naar een opgeschoren koppie.

Hoewel wij de lilakleurige bob van Kelly wel konden waarderen, is ze er zelf duidelijk helemaal klaar mee. Zo plaatste ze een foto van iemand met een paarse hairdo op Instagram met de tekst: ”Chicks be like… My hair is a fashion statement”. Zou ze hiermee willen zeggen dat ze haar manen niet meer origineel genoeg vindt omdat veel andere dames nu voor lila gaan?

Have I gone to blue, green or back to blond? You shall have to wait to see!”, onthulde de realityster bij een ander kiekje op haar Instagram account. Maar niet alleen de kleur moest er aan geloven; ook is haar kapsel flink gekortwiekt. De zijkanten zijn namelijk opgeschoren waardoor ze alleen nog maar een eilandje op het midden van haar hoofd lijkt te hebben.

Echter zijn we bang dat het hier niet bij blijft, aangezien ze misschien van plan is om voor een kaal koppie te gaan… ”With Frankie cutting off more hair! I wonder how long before I shave the whole thing off?

 • Have I gone blue, green, or back to blond You shall have to wait and see
  ''Have I gone blue, green, or back to blond? You shall have to wait and see!''
 • With fraankie cutting off more hair! I wonder how long before I shave the hole thing off
  ''With @fraankie cutting off more hair! I wonder how long before I shave the hole thing off''
 • I thought why not take it a little further you only love once
  ''I thought why not take it a little further you only love once!''
 • Hahaha!!!!
  ''Hahaha!!!!''

www.instagram.com/kellyosbourne

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties