0

Madonna en Kate 150Het was afgelopen weekend weer groot feest in celebland want Madonna vierde haar zesenvijftigste verjaardag in Cannes. Dit gebeurde in een gigantisch luxe villa én met een A-list gastenlijst met onder andere Kate Moss.

The Queen of Pop deelde een aantal kiekjes van haar verjaardag op haar Instagram, waaronder één waar ze samen poseert met Kate Moss. Het thema van het feest was de jaren’20 en voor de gelegenheid droeg de zangeres een zwarte jurk met kralen, haar blonde lokken waren gekruld en werden vastgehouden door een glinsterende haarband. De vintage look stond de birthday girl fantastisch en het is niet te zien dat ze alweer 56 jaar is geworden.

Op het feest stond een gigantisch verlichte M en tijdens de gehele avond waren er foto’s van de ‘Vogue’ zangeres te zien uit haar jongere jaren. Naast het supermodel waren ook designers van DSquared2 aanwezig en Madonna haar kinderen. De grote vraag is of Madonna’s vermeende liefde, de Nederlandse danse Timor, ook van de partij was.

Benieuwd naar de foto’s van Madonna haar verjaardag? Bekijk ze hieronder

  • Madonna en Kate 500
    Madonna: "Bow down Bitches! #whatitfeelslikeforagirl"
  • madonna en dsquared
    D Squared2: "Grazie infinite for the enchanting evening!!! @madonna"
  • M
    Madonna: "Best Night Ever! #livingforlove"

www.instagram.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties