0

Karlie Kloss 150Eén van onze favoriete dagen van de week is donderdag. Waarom? Dan is het Throwback Thursday op Instagram en worden we overspoelt met oude kiekjes die celebs van zichzelf plaatsen. Wij kiezen iedere donderdag de leukste Throwback Thursday van een celeb voor je uit.

De new best friend van Taylor Swift Karlie Kloss blikt terug tijdens Throwback Thursday naar haar fijne jeugd met haar zusjes. Ze noemt haar drie zussen nadrukkelijk in de Instagram post en de liefde spat er dan ook vanaf. Je kunt wel zien dat de familie Kloss veel om elkaar geeft, haar ouders en zusjes zijn namelijk ook in de drukke modellencarriere van Karlie naar NYC verhuist om haar te kunnen steunen waar nodig.

Op deze foto gaat het stiekem natuurlijk een beetje om Karlie. Ze postte een schattige foto met haar zusjes waarop ze allemaal gehuld in een grijze sweater op elkaar gestapeld liggen. Tussen de grijze muisjes valt het mooie koppie van Karlie Kloss al op. We zien op het Instagram account van de lange blondine wel vaker foto’s met haar familie; How cute!

  • Karlie Kloss
    Karlie Kloss: 'this extra special #TBT is dedicated to my 3 incredible sisters. I ️ you @kmkloss @kariannkloss @kimbykloss happy #nationalsiblingday!'

www.instagram.com/karliekloss

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties