0

925345_391580834335074_1093624889_sDe beliebers waren helemaal in hun nopjes toen ze zagen dat Justin Bieber in zijn onderbroek poseerde voor Calvin Klein. Dat hij op de foto naast een halfnaakte Lara Stone stond, waren sommige fans toch écht minder blij mee en sommigen dreigden zelfs haar te vermoorden.

Voor talloze meiden was de aandacht alleen op Lara gevestigd, maar wij bleven toch echt naar het lichaam van de 20-jarige Justin kijken. Er gingen namelijk geruchten dat een team van photoshoppers flink hun skills heeft gebruikt om de beelden aan te passen en wij gingen daar ook vanuit, sinds Photoshop de normaalste zaak van de fashionindustrie is.

Ze hadden het onderbroekmodel meer haren gegeven bij zijn schaamstreek en er zou ook geknoeid zijn met zijn sixpack. Justin Bieber wuift alle photoshopgeruchten weg en wilde met een kiekje op instagram bewijzen dat zijn abs juist heel erg strak zijn. Op het kiekje zien we een halfnaakte Bieber met alleen een witte handdoek voor zijn intieme delen en onder de foto zette hij de caption; “Photoshop lol”. Jaja, dus zo dealt Biebz met de haters.

Benieuwd naar de foto? Bekijk het hieronder.

  • 50

(Beeld: www.instagram.com/justinbieber)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties