0

doutzen 150We waren allemaal geschokt toen het nieuws kwam dat Doutzen Kroes geen Victoria’s Secret Angel meer is. Na tien jaar op de meest begeerde catwalk ter wereld te hebben gelopen, is Doutzen klaar voor een andere uitdaging.

Althans dat is het verhaal van Ed Razek, de man achter Victoria’s Secret, want Doutzen heeft nog steeds niets van zich laten horen. In zijn nogal onofficiële statement over Doutzen’s vetrek hintte hij naar een andere deal die het supermodel in Europa zou hebben gekregen, die niet samen ging met haar werk voor Victoria’s Secret.

De geruchten gaan daarom nu dat Doutzen het gezicht gaat worden van een ander lingeriemerk, ook omdat ze daar zelf vorig jaar nogal geheimzinnig over deed bij RTL Late Night, en als we naar Doutzen’s Instagram kijken dan zou daar best een waarheid in kunnen zitten.

Net nadat het nieuws uitbrak over haar vertrek, postte Doutzen een foto van zichzelf in een roze badjas. Zou hier een bikini onderzitten? Een mooi lingeriesetje? Is het heel misschien een kleine sneer naar Victoria’s Secret? We zullen wederom moeten afwachten…

Bekijk hier nogmaals het fragment van Doutzen bij RTL Late Night!

  • 10514130_1554653438120538_551299736_n

www.instagram.com/doutzen

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties