0

satc 3Ondanks dat het inmiddels bijna 17 (!) jaar geleden is dat de serie voor het eerst op televisie verscheen, krijgen we zo nu en dan Sex And The City kriebels. Op zulke momenten halen we onze shoe box met alle seizoenen weer uit de kast voor een avondje, wat zeg ik, een maandje, afleveringen binge-watchen.

Ondanks dat de films niet net zo goed zijn als de serie, kunnen we stiekem niet wachten op een derde deel. Drie is een mooier getal dan twee toch voor films? Al geruime tijd hopen we op een vervolg en Sarah Jessica Parker en haar collega’s kunnen het zo nu en dan niet laten om te hintten op een derde deel. Ook nu heeft SJP weer een bijzonder kiekje gedeeld op Instagram.

Hierop is te zien dat ze uit Bloomingdales sprint met daarbij de tekst: “Well. I guess the cat’s out of the (little brown) bag. As usual, we will keep you posted on every detail as we are able. I’m under strict gag order until then. Xx, Sj.” Of het écht om de film gaat of iets anders, is nog niet bevestigd. Later werd SJP wel op de entree van Bloomingdales gespot voor een fotosessie.

Nieuwsgierig naar de foto’s daarvan? Klik hier!

  • little brown bag
    "Well. I guess the cat's out of the (little brown) bag. As usual, we will keep you posted on every detail as we are able. I'm under strict gag order until then. Xx, Sj"

(Beeld: www.instagram.com/sarahjessicaparker)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties