0

Heidi Halloween 6We hebben de afgelopen dagen allerlei feestjes, celebs en outfitjes voorbij zien komen, maar gisteren was het pas echt officieel Halloween. En als er één celeb op deze dag van de partij is, dan is het Heidi Klum wel.

Het is niet bepaald een geheim dat het topmodel gek is op Halloween en ze weet ons dan ook altijd weer te verrassen met de meest originele en aparte kostuums. Ook dit jaar stelt ze ons zeker niet teleur. Want hoewel de meeste sterren kiezen voor een jonge, sexy en hippe outfit – denk Miley Cyrus – nam Heidi Klum juist een kijkje in de toekomst.

Ze ging namelijk als oud vrouwtje en pakte dat serieuzer aan dan je zou denken. Gewoon een bloemetjesjurk aantrekken met een stok als accessoire is natuurlijk niet goed genoeg. Nee, als je Heidi Klum heet, komt er een heel team aan te pas waaronder een Oscar winnende visagist. Eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn. We herkennen het model bijna niet meer terug en aan letterlijk alles is dan ook gedacht. Van rimpels tot grijs haar en zelfs spataderen!

Benieuwd geworden naar de indrukwekkende Halloween metamorfose van Heidi Klum? Bekijk de foto’s hieronder.

Heidi Halloween 1 Heidi Halloween 2 Heidi Halloween 3 Heidi Halloween 4 Heidi Halloween 5 Heidi Halloween 6 Heidi Halloween 7 Heidi Halloween 8

www.instagram.com/heidiklum

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties