0

Nicole Richie ava Grijs, paars, roze… Alle kleuren van de regenboog mogen tegenwoordig in je haren gezien worden. Of je nu je hele kapsel een nieuw kleurtje geeft of alleen de onderkant; het is allemaal goed, als het maar opvalt.

Laatst schreven we al over de Instagram foto van Nicole Richie waarop het leek alsof ze haar haren in de paarse verf had gezet, in exact dezelfde kleur als Kelly Osbourne. Echter bleek toen dat ze ons allemaal in de maling nam door de foto van een shoot uit 2011 te photoshoppen!

Nu blijkt dat de actrice er wel degelijk serieus over heeft nagedacht. Nicole plaatste een foto van zichzelf met een pastelkleurig kapsel op Instagram. Manlief Joel Madden doet er nog een schepje bovenop, hij zette een heldere foto van Nicole’s paarse manen op het internet met de tekst: ”My babe”.

Of we nu echt hier op moeten vertrouwen? Nee, maar wel op de tweet van Kelly Osbourne na een Oscarfeestje mét een foto van Kelly en Nicole Richie samen. Nicole lijkt hier op te antwoorden door dezelfde foto als van haar hubby ook op haar Instagram te plaatsen. ”About last night”, staat er bij.

Eerlijk is eerlijk, ze kan de kleur hebben. Benieuwd naar de paarse lokken van Nicole? Kijk dan hier beneden.

Nicole Richie

Joel Madden: ”My babe” en Nicole: ”About last night”

Kelly Osbourne: ''Guess took the bet & dyed there hair MY color @nicolerichie''

Kelly Osbourne: ”Guess took the bet & dyed there hair MY color @nicolerichie”

Nicole: ''Brothers & Sisters''

Nicole: ”Brothers & Sisters”

www.instagram.com/nicolerichie

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties