0

PHOTO North WestGisteren deelden we al de schattige foto van North West. Baby daddy Kanye zou fel tegen het publiceren van foto’s van zijn kind zijn omdat hij van mening is dat zijn dochtertje zo lang mogelijk uit de publiciteit gehouden moet worden. Maar ja, als familie lid van de Kardashian clan is dat maar moeilijk vol te houden en dus Instagramde Kim er vrolijk op los met deze lieve foto van Nori.

Maar nu we van onze eerste reactie: “oh, wat cute!” zijn bekomen en de foto nog eens goed onder de loep namen valt ons nog iets anders op. Het is dan ook niet zo gek dat de geruchtenmolen rondom deze kwestie weer overuren draait. De roddel gaat namelijk dat Kim iets aan de wenkbrauwen van haar zes maanden oude dochtertje heeft gedaan. Zo wordt er gezegd dat Kim de unibrow van Nori geharst of geëpileerd zou hebben.

Kim reageerde op twitter met: “Do people really think I would wax my daughters eyebrows so young? Come on, I’d wait until she’s at least 2. I’m kidding!!! Its pretty sick for people to insinuate that I would wax my daughters eyebrows. They are thick, natural and amazing!

north-west

Kim-SMILE-North

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties