0

150 gigiHet gaat lekker met Gigi Hadid; het model stond laatst nog in de model top 50 én sexy te poseren voor de Pirelli kalender. De 19-jarige schoonheid wordt gestrikt voor grote namen in de fashion industrie zoals Chanel en Tom Ford en het moge dan wel duidelijk zijn dat Gigi here is to stay

In de Verenigde Staten kennen de meeste mensen haar al een langere tijd dan hier in Europa, omdat het jonge meisje de dochter is van de Nederlandse Yolanda Foster, die in de The Real Housewives of Beverly Hills speelt. Laatst postte het model een behind the scenes kiekje tijdens een shoot op haar Instagram waarop ze gekke bekken trekt. Dit BTS kiekje was eigenlijk niet zomaar van een shoot, want Gigi is namelijk gestrikt voor het wereldberoemde lingeriemerk Victoria’s Secret. Deze deal is mega groot voor Gigi en het begin van een hele mooie carrière.

We weten natuurlijk nog niet met zekerheid of onze Doutzen Kroes volgend jaar nog meeloopt, want Victoria’s Secret houdt zeker een oog in het zeil voor nieuwe talenten. Wie weet zien we half-Nederlandse Gigi volgend jaar wel op de catwalk paraderen tijdens het grootste lingerie spektakel van het jaar. We zouden er in ieder geval niet raar van staan te kijken, want Gigi lijkt het totale Angel pakket wel te hebben.

Bekijk het kiekje van Gigi hieronder.

  • gigi
    Gigi: vein a goof on set of @vspink with @ellistonlutz

(Beeld: www.instagram.com/gigihadid/)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties