0

elisabeth 150In Parijs verzamelt zich dezer dagen de crème de la crème van de mode- en bladenwereld. Het luxeleventje dat deze mensen leiden en de peperdure goodies die zij gratis opgestuurd krijgen, kunnen ervoor zorgen dat zij vergeten hoe het gaat in de ‘echte’ wereld.

Dit werd pijnlijk duidelijk toen een columniste van de Amerikaanse Vogue een – nú al – veelbesproken foto op Instagram plaatste. Style editor Elisabeth von Thurn und Taxis, voor insiders TNT, wordt er al vaker van beschuldigd niet te snappen hoe de échte wereld in elkaar zit. De Duitse prinses heeft al meerdere twijfelachtige uitspraken op haar naam staan en mag daar nu deze controverse aan toevoegen.

Op Instagram plaatste zij een foto van een zwerver in Parijs die een Vogue aan het lezen is. Het onderschrift bij de foto luidde: “Paris is full of surprises… and Vogue Magazine readers even in unexpected corners!” De foto is inmiddels van het platform verwijderd, maar een screenshot kan je hieronder nog bekijken. 

Direct na het uploaden van de foto kreeg miss TNT al veel commentaar. Uit haar reactie bleek dat ze niet snapte waarom de foto zo ongepast was: “Why cruel? The person to me is as dignified as anyone else!”

Na een paar uur verscheen er een verontschuldiging op haar Instagram, vergezeld met een mooie, maar vooral veilige, foto van de Seine in het lentezonnetje.

  • elisabeth 500
  • 11055700_551353381673509_652454792_n
    "I wanted to extend my sincerest apologies for the offense my post has caused. Yours truly Elisabeth"

(Beeld: www.instagram.com/elisabthtnt)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties