0

Eva Mendes launches a pop-up shop in LAEva Mendes beviel 7 weken terug van baby Esmeralda en heeft nu alweer een strak post-baby figuur. De veertig jarige actrice werd afgelopen zaterdag samen met baby daddy Ryan Gosling gespot in Los Angeles en het lijkt alsof ze niet eens bevallen is.

Daarnaast straalt de prachtige moeder van top tot teen en kan ze haar geluk niet op. Het is verder wel algemeen bekend dat celebs zo allemaal de beste tips en tricks hebben om de zwangerschapskilo’s er af te laten vallen en Eva heeft dus ook een heel uitgebreid dieet programma dat ze afwerkt. Zo zou ze gestopt zijn met het eten van brood en elke dag liters aan thee naar binnen werken.

Een insider liet aan E! News weten dat Eva heel erg gevleid is dat mensen vinden dat ze er goed uitziet na haar zwangerschap, maar ze weet ook wel dat haar genen een grote rol spelen. Ze heeft namelijk hele goede Cubaanse genen meegekregen van haar ouders en daar is Eva maar al te blij mee want de Spaanse lekkernijen die haar moeder voor haar maakt kan ze namelijk niet weerstaan. Hier en daar een snackje vindt de actrice dus helemaal niet erg.

Benieuwd naar de foto bekijk het hier.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties