0

north 150De 19 maanden oude North West heeft in haar korte leventje waarschijnlijk al meer mensen ontmoet dan de meeste ‘normale’ volwassenen. Dagelijks ziet de peuter talloze flitsende paparazzi waar ze absoluut niet bang voor is, maar voor één iemand slaat de kleine doodsangsten uit.

Het jaarlijkse kerstfeestje van de Kardashians is absoluut niet compleet zonder een bezoekje van de kerstman, die zelfs al kwam opdagen toen Kim Kardashian nog een jong meisje was. De vriendelijke man met zijn witte baard en rood-witte pak had zijn hele arrenslee gevuld met cadeautjes die hij graag aan Nori wilde overhandigen, alleen moest het dochtertje van de reality ster daar niets van weten.

Toen zij samen met Kim en Kanye voor de kerstman stond, wilde zij haar ouders absoluut niet loslaten en stond op het punt om in huilen uit te barsten. Voor Kim is dit een traditie die zij ook van jongs af aan deelt met haar familie en ze wil deze maar al te graag met haar dochter delen. Helaas is het dit jaar niet gelukt, maar de Kardashians kennende zal er volgend jaar weer een extravagante Christmas party zijn.

Bekijk de foto hieronder.

  • north 500
    Kim Kardashian: "North is still warming up to Santa. The same Santa has come to my moms Christmas Eve party since I was a kid. I love sharing the tradition with my baby girl! hope everyone had the best Christmas"

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties