0

Cara bad 150Cara blijft het favoriete trouble child van veel mensen in modeland. Zo is ze ook al lange tijd het lievelingetje van mister Karl Lagerfeld en heeft ze heel wat fantastische Chanel momenten op haar naam staan.

Cara plaagt ons allemaal met een foto die zij gisteren op Instagram plaatste. Ze insinueert op een nieuwe spannende samenwerking met Karl voor het iconische modehuis Chanel. Wellicht iets muzikaals, gezien het een foto van een Chanel-gitaar betreft? Cara heeft ons al eerder bewezen dat haar stem niet verkeerd is in een korte film voor Chanel. In de film zingt ze een duet met Pharell Williams en het klinkt goed! Wij zijn dus benieuwd wat deze spannende Instagrampost voor een leuks voorspelt!

Vlak voordat Cara de post op Instagram plaatste had zij 10 miljoen volgers op haar Instagram, wat ze vierde met een maffe ‘bedank’ foto van zichzelf en van Chanel en  haar modellenbureau kreeg ze nog een leuke verrassing op haar kamer. Zou dit iets met elkaar te maken hebben…?

Bekijk de foto’s van Cara’s Instagram hieronder:

 • cara chanel guitaar
  @caradelevingne: "I 'love' @karllagerfeld @chanelofficial exciting things to come..."
 • cara 10m 500
  @caradelevingne: "It's seems like complete insanity that I have 10 million followers so I thought I would cover myself in fruit and write on my stomach in red lipstick which now won't come off! This strange fruity thanks you is for you, especially the people who have supported me from the beginning! Lots of exciting things to come so watch this space "
 • cara bed 500
  @caradelevingne: "This was definitely a shock last night. Thank you @stormmodels @karllagerfeld @chanelofficial"
 • Cara bad 500
  @caradelevingne: "Roses are red and so is my bath"

(Beeld: www.instagram.com/caradelevingne)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties