0

PHOTO Een close-up van Kim Kardashians verlovingsringGisteren was het zover; de hele wereld mocht weten dat Kim Kardashian en Kanye West verloofd zijn. Bij een aanzoek hoort natuurlijk een ring. En wat voor één!

Kanye koos voor een exemplaar met een diamant van 15 karaat van Lorraine Schwartz. De steen is mega groot maar is minder karaat dan dat ze van Kris Humphries kreeg; die ring was bezet met drie stenen van totaal 20,5 karaat waarvan het grootste exemplaar 16,5 karaat was.

Toch was die ring minder waard. Kanye’s engagement ring wordt getaxeerd op 3 miljoen en die van Kris maar op een ‘schamele’ 2 miljoen dollar. “The ring Kanye gave is flawless. Not just internally flawless, it’s flawless. It’s a D-stone, the best diamond there is, type 2A. It’s a perfect cushion-cut diamond“, onthult een woordvoerder van Lorraine Schwartz.

Natuurlijk was Kanye nauw betrokken bij het ontwerpen van de ring. “Kanye was involved in every single way. He had a vision from the beginning. He looked at a lot of stones, and he wanted only the best.

Kim plaatste gisteravond een close-up foto van de ring op Instagram. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hieronder!

"YES!!!"

“YES!!!”

www.instagram.com/KimKardashian

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties