0

Doutzen avaVictoria’s Secret Model Doutzen Kroes mag dan wel zwanger zijn, maar thuis op de bank zitten terwijl er een feestje is, is geen optie. Helemaal opgedoft vertrekt ze naar de Hollywood party van Vanity Fair.

Doutzen begint haar voorbereidingen voor het Oscarfeestje op een relaxte manier. Ze multitaskt terwijl ze een stuk pizza eet, naar de Oscars op de televisie kijkt en ondertussen haar haren en make-up doet.

Zoals het een echt topmodel betaamd, laat Doutzen zich in haar kleding helpen door een ander. De prachtige schoenen die aan haar voeten prijken, zijn van Giuseppe Zanotti en de chique, laag uitgesneden, zwarte jurk is van Delphine Manivet. Op haar lippen heeft ze een klassiek rood kleurtje gestift om het geheel af te maken.

En dat is goed gelukt, moeten wij zeggen! Wat vind jij ervan? Bekijk de foto’s van de voorbereiden van Doutzen hieronder.

''Watching the Oscars and eating pizza between doing hair and make-up #oscarnight''

”Watching the Oscars and eating pizza between doing hair and make-up #oscarnight”

''Meanwhile... Getting ready for the #vanityfair oscar party. Mr @ryan_mbrown is helping me to get into my amazing #Giuseppezanotti shoes and #Delphinemanivet dress''

”Meanwhile… Getting ready for the #vanityfair oscar party. Mr @ryan_mbrown is helping me to get into my amazing #Giuseppezanotti shoes and #Delphinemanivet dress”

''Me and my baby...''

”Me and my baby…”

www.instagram.com/doutzen

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties