0

Working hard #vsfashionshow 150Nog maar een paar uurtjes en dan zullen alle prachtige lingeriemodellen de glitter catwalk bestormen voor de Victoria’s Secret show. We zagen ze al hard trainen voor hun killer body, de lange reis maken in een privéjet en nu kunnen we meegenieten van de laatste paar uurtjes met voorbereidingen voordat het spektakel begint.

Waarschijnlijk zal je denken dat de dames nog flink push-ups doen en op blaadjes sla aan het leven zijn, maar think again. De Angels laten zich heerlijk verwennen, zodat ze straks tot in de tenen ontspannen over de runway kunnen paraderen. Neerlands model Doutzen Kroes laat zich zelfs onder handen nemen door twee mannen…

We zien het lingeriemodel met de krulspelden in het haar en in de bekende roze satijnen badjas heerlijk genieten van een massage. Zowel haar poezelige voetjes als haar elegante handen worden gemasseerd, ieder door een eigen masseur. Doutzen heeft als onderschrift van de foto “Work hard #vsfashionshow” en zo is het maar net!

Ben je benieuwd naar de massage van Doutzen Kroes? Bekijk dan de foto hieronder.

  • Working hard #vsfashionshow
    Doutzen Kroes: "Working hard #vsfashionshow"

www.instagram.com/doutzen

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties