0

Doutzen avaHoewel Doutzen wordt begeerd door vele mannen, heeft ze gekozen voor een veilige thuishaven. DJ Sunnery James mag zich al vanaf 2010 officieel de gelukkige noemen.

Het stel is al een tijdje bij elkaar en heeft samen een zoon Phyllon, maar dat betekent niet dat hun huwelijk in het slop raakt. In tegendeel: Doutzen is voor de tweede keer zwanger en lijkt gelukkiger dan ooit. Sunnery is apetrots op zijn zwangere vrouwtje en het koppel laat hun geluk maar al te graag aan de buitenwereld zien. Het topmodel plaatste daarom een foto op Instagram waar we haar en haar man op kunnen bewonderen.

A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy”, is de tekst die er bij het kiekje te lezen valt.

We weten niet of het door de zwangerschapshormonen komt, maar lief zijn de quote en de foto in ieder geval wel. Bekijk het hieronder.

  • Doutzen
    ''A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy. - George Jean Nathan''

www.instagram.com/doutzen

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties