0

150Doutzen en Sunnery leiden een druk bestaan, maar weten gelukkig hun tijd zo goed mogelijk in te plannen omdat hun gezin altijd op nummer één staat. Het topmodel sleept opdracht na opdracht binnen en DJ Sunnery is druk bezig met zijn muziek, dus de twee vonden het wel tijd om even lekker een uitstapje te maken.

Het stel begint dit jaar meteen goed en genieten van de kinderen in een heerlijk tropisch land. “Eventjes heerlijk ontspannen onder het genot van een lekker drankje, heerlijke temperaturen en de kids“, moeten die twee gedacht hebben. Papa Sunnery nam natuurlijk eventjes de gelegenheid om een epic vakantiekiekje te maken van het gezin en de bijna 4-jarige Phyllon had daar zo te zien wel zin in.

Hij hangt om zijn vaders nek, geeft een dikke knipoog voor de camera en gooit een peace teken in de lucht. Mama Doutzen zien we op de achtergrond met de vijf maanden oude Myllena Mae en ze ziet er lekker relaxed uit. Het model postte trouwens nog een kiekje van Sunnery die aan hard aan het werk is aan zijn nieuwe house album. In het vakantieoord hebben ze geen studio dus Sunnery vindt wel andere creatieve manieren om te werken aan zijn muziek. Tja, het werk van creatieve geesten houdt nooit op.

Bekijk de foto’s hieronder.

  • sunnery
    Sunnery James: "Time OFFFF with my clique!! #family"
  • doutzen
    Doutzen: Good morning! First location of the year:) peace
  • doutzen
    Doutzen: When Sunnery doesn't have a studio to record his radio show #SexyByNature @sunneryjames

(Beeld: www.instagram.com/sunneryjames)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties