0

doutzen 150Alle Victoria’s Secret Angels zijn hard bezig om over een maand op hun strakst de runway te kunnen bestormen. Konden we laatst al de trainingen volgen van Candice Swanepoel en Adriana Lima, ook Doutzen laat zien hoe haar work-out eruitziet.

Het is onvoorstelbaar hoe snel na de bevalling Doutzen weer haar figuurtje heeft teruggekregen en dit heeft ze te danken aan ‘ballet beautiful’. Deze training deed ze al tijdens haar zwangerschap en ook nu kleine Myllena Mae er is blijft mama Kroes hard werken voor haar figuurtje. Op haar Instagram postte ze een foto waar we haar in een super ingewikkelde pose zien staan.

Vooral de buik van het lingeriemodel is al helemaal ready voor de modeshow van aankomende 9 december. Aan de jaloersmakende sixpack is absoluut niet te zien dat deze vrouw al twee kinderen heeft gebaard. We kunnen niet wachten om het supermodel straks te zien in de stunning lingerie mét uiteraard de vleugels op haar rug.

  • doutzen 500
    Doutzen Kroes: "Working with @balletbeautiful today! Getting in the mood for the #VSFashionShow @victoriassecret @victoriassecret"

www.instagram.com/doutzen

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties