0

miranda kerr handbag essentials 640Het is iets stiller omtrent Miranda Kerr sinds ze weg is bij Victoria’s Secret maar dat betekent niet dat ze aan het luieren is. De beeldschone brunette is vaak te vinden in Azië om diverse producten te promoten en is druk bezig met haar Kora beautylijn. Ook blijft ze voor ons een stijlicoon: haar outfits zijn om van te smullen!

Dus als Miranda Kerr een foto deelt van haar handbag essentials, iets wat ze vannacht deed, dan gaan we die even nauwkeurig onder de loep nemen. Zo spotten we natuurlijk Kora producten: de Australische heeft altijd handcrème en gezichtsmist van haar eigen merk in de tas. Ook is ze dol op de lipsticks van Charlotte Tilbury en gebruikt ze luminizer van RMS Beauty.

Haar manen borstelt het topmodel met een Mason Pearson en voor een verleidelijke oogopslag gebruikt ze een wimperkruller. In Miranda’s tas zit verder een boek die haar positief naar het leven leert te kijken en een rozenkwarts: een ‘zuiverende’ steen die staat voor onvoorwaardelijke liefde, schoonheid, rust en sereniteit.

Bekijk Miranda’s tas, uit een oudere collectie van Jérôme Dreyfuss, en de producten die erin zitten hieronder!

(Beeld: www.instagram.com/mirandakerr)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties