0

Sophia Loren Sylvie Meis 150Sylvie Meis zag er laatst prachtig uit toen ze tijdens een glamourfeestje in Keulen op de rode loper liep in een sexy zwart doorzichtig jurkje van BluMarine. De presentatrice had de avond van haar leven en zal het event zo snel vergeten.

Tijdens dit glamourfeestje mocht Sylvie namelijk de 80-jarige Italiaanse actrice Sophia Loren ontmoeten. Sylvie was helemaal excited en zag een ontmoeting zeker wel zitten. “Ik bewonder haar. Ze is een icoon en ik ben opgewonden vanavond naast haar te staan”, aldus Sylvie. De presentatrice werd eergisteren ook gespot bij Berlin Fashion Week: ze zat front row tijdens de show van de Duitse ontwerper Marc Cain.

Ze zat naast niemand minder dan Liz Hurley en Katie Holmes en had opnieuw een topavond. ‘s Avonds ging ze naar de uitreiking van de Stylight awards en ze zich hulde daarvoor in een zwarte lange jurk van Marc Cain. Ze droeg daarbij neonkleurige open hakken en combineerde daar een heerlijke opvallende clutch bij. Sylvie geniet duidelijk van deze week vol mode, waar ze zich heerlijk voor kan opdoffen en zich kan kleden in de mooiste outfitjes.

Bekijk die kiekjes die Sylvie deelde op haar Instagram hieronder.

  • Sophia Loren Sylvie Meis 500
    Inspiring lady.. #SophiaLoren #Style #Icon #Legend
  • Sylvie Meis
    Front row girlpower at #marccain with #KatieHolmes #ElisabethHurley #FraukeLudowig @fraukeludowig_
  • Sylvie Marc Ccain
    Next stop: The Stylelight Awards! Honoured to be part of the jury! Wearing #marccain. Tonight it's all about #influential #international #fashion #bloggers @serenagoldenbaum

(Beeld: www.instagram.com/1missmeis)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties