0

rosieWerd jij vanochtend wakker met puffy ogen, slaapvouwen in het gezicht en een vogelnest op je hoofd waar menig vogels jaloers op zou zijn? Kijk dan vooral niet naar deze foto van lingeriemodel Rosie Huntington-Whiteley, want die liet op Instagram zien hoe zij wakker wordt.

Nee, Miss Huntington-Whiteley is niet iemand die je op het sociale netwerk volgt voor een gezonde dosis zelfvertrouwen. De natural beauty bewijst met dit kiekje dat ze niet voor niets miljoenen verdient met haar looks. De 27-jarige ster is de laatste celebrity die mee doet met de #WakeUpCall campagne van Unicef. Celeb plaatsen make-up loze selfies op Instagram om aandacht te vragen voor de situatie in Syrië.

Met Rosie’s grote lippen, ogen, flawless skin en prachtige looks willen we gewoon niet geloven dat de schone slaapster echt elke dag zo wakker wordt.

  • My #wakeupcall for @unicef_uk @unicef Text SYRIA to 70007 give £5 (UK) or visit wakeupcall.org. I nominate @catdeeley @g
    My #wakeupcall for @unicef_uk @unicef Text SYRIA to 70007 give £5 (UK) or visit wakeupcall.org. I nominate @catdeeley @gregjames17 @poppydelevingne #wakeupcall #UNICEF

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties