0

REVEAL De tikkeltje bizarre kerstkaart van de KardashiansAls wij een kerstkaart versturen is het doorgaans een exemplaar die we hebben gekocht bij een warenhuis of hoogstens online, maar dat geldt natuurlijk niet voor de Kardashians. De familie gaat elk jaar op de foto voor een custom made kerstkaart en gisteravond werd die van 2013 onthult.

Dit keer werd de foto geschoten door David LaChapelle, een man die wel bekend staat voor zijn aparte foto’s, maar wij vinden deze kerstkaart toch wel een tikkeltje te bizar. Ondanks dat Bruce en Kris Jenner uit elkaar zijn, mocht de beste man toch op de kerstkaart… gevangen in een glazen koker! Zijn ex vrouw Kris zit er als een soort van dominatrix naast.

Kourtney’s zoontje Mason ligt naast Khloé half op de bank, alsof hij daar neergevallen is. Het is waarschijnlijk artistiek bedoeld maar het ziet er niet echt charmant uit. Kourtney heeft dochter Penelope vast en is gehuld in een mooie zwarte kanten jurk. Kim staat helemaal links op de foto en showt haar stunning figure in een strakke jurk met mega cleavage.

Opvallend is dat zowel Robert Kardashian als Lamar Odom, Scott Disick en Kanye West missen. Robert heeft het nogal moeilijk met zijn lichaam, hij is het laatste jaar flink wat kilo’s aangekomen, dus dat verklaart zijn afwezigheid. Waarom Lamar niet op de kaart staat, kunnen we ook begrijpen. Hij zou immers vreemd zijn gegaan en is aan de drugs.

Maar wat zou de reden zijn dat Scott en Kanye niet op de kaart staan? Kourtney’s vriend en baby daddy was de afgevallen jaren wél van de partij en Kanye wou graag bij de Kardashians op de kerstkaart staan; zo graag dat hij zichzelf erop tekende in de tijd dat hij niet samen was met Kim. Ook North schittert van afwezigheid.

Je bent inmiddels vast wel nieuwsgierig naar de Kardashian Christmas Card. Bekijk ‘m hieronder!

Klik op de foto om de complete kaart in het groot te zien!

Klik op de foto om de complete kaart in het groot te zien!

Kardashian Christmas Card 2013 Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kardashian Christmas Card 2013 Kylie en Kendall Jenner

Kylie en Kendall Jenner

Kardashian Christmas Card 2013 Khloe Kourtney Kris Bruce

Khloé met Mason, Kourtney met Penelope, Kris en Bruce

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties