0

olivia palermo favoriete nagellak 150Olivia Palermo is een waar stijlicoon. Haar outfits worden aanbeden door menig fashionista (waaronder het complete ILFN team) maar ook op beauty gebied doet de Amerikaanse schone het goed. Haar nagels zijn bijvoorbeeld immer perfect gelakt.

Maar wat is nou het favoriete nagellakmerk van Olivia Palermo en haar favoriete kleur? De it-girl deelde een foto op Instagram van zichzelf met het lakje dat ze het meest gebruikt: St. James van Nails Inc. Het merk is blijkbaar ook dol op haar want op de foto zijn tevens drie nagellakjes te zien met erg toepasselijke namen. ‘Olivia’, ‘Johannes’ en ‘Bride to be’…

Of die laatste kleuren ook daadwerkelijk in productie zijn genomen of exclusief voor de voormalige reality ster zijn gemaakt, is niet duidelijk. Die tinten zijn in ieder geval nu nog niet te koop.

Bekijk de foto van Olivia met haar favo lakje hieronder! St. James van Nails Inc kun je kopen bij Asos.com (maar wordt helaas niet naar Nederland verstuurd). Nelly.com stuurt wel Nails Inc lakjes naar Nederland maar helaas niet die kleur.

"Happy Fashion Week! with the BEST red mani – "St James" polish by @nailsinc. Grab this shade on www.nailsinc.com #nailsincusa - photo credit: @johanneshuebl"

“Happy Fashion Week! with the BEST red mani – “St James” polish by @nailsinc. Grab this shade on www.nailsinc.com #nailsincusa – photo credit: @johanneshuebl”

Nails Inc Classic Nail Polish St. James bij Asos.com

Nails Inc Classic Nail Polish St. James bij Asos.com

Nails Inc Gatwick Matte Effect Polish bij Nelly.com

Nails Inc Gatwick Matte Effect Polish bij Nelly.com

Dior Vernis Riviera bij Douglas.nl

Dior Vernis Riviera bij Douglas.nl

www.instagram.com/therealoliviap

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties