0

kim kanye north givenchy 150Sinds het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West zijn er maar een paar foto’s vrijgegeven van het overdadige evenement dat een paar dagen duurde. We wisten al snel wat de reality ster en haar nieuwe hubby droegen, maar wat de kleine North aan had was nog een beetje een geheim.

Gisteren kwam daar een einde aan want Kim plaatste een nieuwe foto van het huwelijk op Instagram waarop te zien is hoe ze, bedekt door een sluier, poseert naast Kanye die hun dochtertje vast heeft. Het 11 maanden oude meisje was gehuld in een schattig wit jurkje van Givenchy.

Khloé plaatste gisteren ook een snapshot die genomen was vlak na de huwelijksvoltrekking. Hierop is te zien dat Kanye praat tegen Kourtney, Khloé (die North vast heeft), Kendall, Kylie en Kris. “We were all discussing how calm and dream-like the wedding was. The peace in Kim and Kanye was undeniable. We all felt as if they had been married in another lifetime. I have always believed these two are soul mates“, aldus Khloé.

Bekijk de foto’s hieronder!

  • Kim Kardashian My everything
    Kim Kardashian: "My everything"
  • Khloe Kardashian Family
    Khloe Kardashian: "Family"

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties