0

It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Deze week heb ik lange dagen gewerkt in onze pop-up showroom en had ik twee verjaardagen, die van mijn medewerker Suus en die van mezelf! De verjaardag van Suus vierden we in de SKYY Bar, mijn eigen B-day stel ik even uit tot ik in mijn nieuwe showroom een supergroot openingsfeest kan houden deze maand!

Ik heb mezelf wel verwend met wat cadeautjes en een weekendje Maastricht. Heb daar heerlijk geshopt en gegeten! Kijken jullie mee naar mijn foto’s van afgelopen week?

Team JOSH V @ SKYY Bar party, Fashion Hotel Amsterdam

Suus was jarig en ik gaf haar een mooi fotoboek van David Lachapelle...

Met team JOSH V en de general manager van het Fashion Hotel

Tijdens het feestje in de SKYY Bar ben ik hier druk in gesprek met Floortje Lopes

Even een nieuw gedeelte van het Fashion Hotel onveilig maken met onze pop-up showroom van JOSH V! Nu in de lobby bij de bar, gezellig!!

Samen met mijn architecte Britta van Egmond in mijn showroom tijdens de verbouwing. Doodeng die ladder, maar de trap was er nog niet!

 

BIRTHDAY GIRL! Afgelopen week ben ik stilzwijgend 26 geworden. Ik geef binnenkort ene groot feest als mijn nieuwe showroom open gaat, dus heb mijn verjaardagsfeestje even overgeslagen!

Ik ben dol op TASCHEN, ik kan uren ronddwalen in deze winkel en heb voor mezelf ook meteen maar wat fotoboeken aangeschaft -als verjaardagscadeautje voor mezelf-, waaronder deze nieuwe van Mario Testino #loveit

Deze van Helmut Newton blijft supergaaf en staat altijd prachtig op de salontafel met de handige standaard waarop je het boek presenteert!

Ik kreeg nog een bijzonder verjaardagskaartje… Van mijn hondje Stud. Wat lief!

Van Hannah Cosmetics ontving ik deze klok, jaja, hoog tijd voor een anti-rimpel cremetje ;-)

Ik kreeg nog een lief cadeautje van mijn grootste fan Sabrina. Dankjewel!

Afgelopen weekend was ik in Maastricht om te shoppen -wederom voor mijn verjaardag- en heb 's avonds een heerlijk hapje gegeten met sterrenrestaurant Tout a Fait in Maastricht. Het smaakte net zo lekker als dat de hapjes mooi waren!

En het chocolade-toetje was OM OP TE ETEN! Letterlijk en figuurlijk!

Je kan natuurlijk niet weg uit Maastricht zonder vlaai, dus heb ik er maar een paar meegenomen ter ere van mijn verjaardag! Bij medemodemeisje Maria thuis maar meteen een stukje geproefd!

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties