0

It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

“Deze week hebben we (vroeger dan gepland) de PAPARAZZI Collectie uitgeleverd aan de winkels en dat maakt mij ontzettend gelukkig! Vandaar veel vrolijke foto’s en tijd voor wijn en champagne! Daarnaast had ik nog iets te vieren… Mijn dwergkees-chihuahua Stud is deze week 5 jaar geworden en dat heb ik gevierd samen met mijn zusje die op bezoek kwam met die lieve kleine stoere viervoeter. Verder geef ik een ode aan mijn magnoliaboom, of eigenlijk aan de maakster daarvan. Kijken jullie mee?”

Blij met mijn nieuwe productjes van Superlooks, ik gebruik regelmatig de concealer en de foundation, en uiteraard de cleaner. Alle producten van SL zijn verkrijgbaar onder 19,95 via www.superlooks.eu! #loveit

De JOSH V raamstickers zijn ook binnen, we hebben ze meteen getest op kantoor!

De volgende zending van de PAPARAZZI Collection ligt alweer klaar om te verdelen! Woohoo!

Happy with my V-walk in my showroom! Having the first fashionshow here soon!

Mijn lieve zusje Eline past op Stud omdat ik vaak te druk ben. maar ik mis hem altijd!!

Mijn hondje stud is deze week 5 jaar geworden! Niet te geloven dat ik op mijn 21ste dit kleine hummeltje kreeg. Zo klein als mijn hand. Het blijft mijn baby… Love you Studdle!

Ik had onlangs nog een shoot met Stud in Grazia voor dierendag...

Met een bijbehorend interviewtje over mijn kleine koppige viervoeter.

Fav polish of the week - Paradoxal 509 by CHANEL !

Ik heb een nieuwe verslaving. Door mijn zus Lenn drink en eet ik net als haar heel veel wortels(ap). Zo lekker fris en zoet!

Het is bijna zo ver… De Beau Monde Awards!

Mijn buurman Pascal Zantman (van Zantman Modegroep) kwam wat flessen wijn langs brengen om me te feliciteren met mijn nieuwe pand. Superlekker wijntje!

Eline kwam ook weer een kopje thee drinken @JOSHVHQ

Champagne-time!!! @JOSHVHQ

Ik krijg er heel veel vraag naar, dus bij dezen; Mijn prachtige magnoliaboom is custom made door Liesbeth Couvreur: 06-53251027 Zij is geweldig!!

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties