0

De Rachel Zoe van Nederland, Danie Bles, houdt iedere week voor ons een uitgebreide Photo Diary bij. Hierin zie je alles wat een topstyliste meemaakt.

De afgelopen week was ik voornamelijk te vinden bij onze Oosterburen. Uiteraard met een goede reden, want Sylvie had maar liefst twee events waarbij de styling moest worden verzorgd én een behoorlijke kast die ingericht moest worden.

Waar we begonnen met hét event van Karl Lagerfeld, The Little Black Jacket (Sylvie droeg een vintage Chanel jasje), eindigden we met een fan-tas-tisch-e prinsessenjurk die door Basler speciaal voor Sylvie is gemaakt. En met succes want, WAUW, wat is ‘ie mooi!

Dit Duitse avontuur werd afgesloten met een behoorlijke opgave. Sylvie verhuisde namelijk onlangs met Rafael naar Duitsland. Zoals je al raadt, bij een nieuw huis hoort een nieuwe kast. En wat voor een! Samen met collega’s Sofie en Lotte hebben ik ‘m zorgvuldig ingericht.

Eenmaal terug op Nederlandse bodem, vloog ik samen met mijn gezinnetje alweer richting het Franse Cannes om te genieten van Frankrijk en elkaar!

Setjes maken op kantoor, deze is voor Olcay!

Met Sylvie op het Little Black Jacket event van Karl Lagerfeld in Duitsland. Hier is ze samen met Carine Roitfelt en Karl himself!

En de volgende dag weer voorbereiden voor Sylvie's volgende event; de Bambi Awards!

Is ze geen prinsesje?

Gezellig met mijn gezinnetje naar Ernst, Bobbie en de rest de Sinterklaas show!!

En weer terug op Duitse bodem. Dit keer om de gloednieuwe garderobe van Sylvie in te richten!

Samen met ByDanie's Lotte in Sylvies modepaleisje

Off for the weekend. Frankrijk it is!

's Avonds aan de alcoholvrije shotjes omdat ik inmiddels alweer 20 weken in verwachting ben!

Met mijn familie genieten in Cannes!

Tot volgende week!

XX Danie

Volg je Danie ook al op Twitter ?

www.bydanie.nl

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties