0

3,5 jaar geleden is Annic, Founder & Director van I Love Fashion News, deze site begonnen. Benieuwd wat Annic meemaakt én wat er op ILFN HQ in het World Fashion Centre allemaal gebeurt? Bekijk dan elke donderdag haar photo diary!

Deze week gingen de ILFN redacteuren naar leuke events; Michelle ging naar de SuperTrash blogger style-off en Jasmijn bewonderde tijdens een heerlijk ontbijtje de nieuwe collectie van Zalando.nl, inclusief twee bruidsjurken!

Vormgever Marijn ging op zoek naar de ideale nagellakvaas bij Ikea en Yael zette haar haren in de krul. Ik ging dinsdag met mijn GBF heerlijk naar de spa. Ook stond ik op de voorpagina van de Metro!

Nieuwsgierig naar de foto’s? Bekijk snel alle foto’s in mijn diary hieronder!

metro mode ilfn

Ik stond vorige week op de voorpagina van de Metro! Links onderin! ;-) Vanaf deze week sta ik elke donderdag in de Metro! Heb je mij vanmorgen gespot?

De vraag vanuit Metro was: Wat draag jij in het weekend? Tadaa! Dit is mijn favo outfit! In het weekend draag ik vooral makkelijk kleding overdag. All-stars en een jogging trui (en vaak ook joggingbroek) zijn een deel van mijn weekend outfit, maar mijn telefoon en laptop wijken niet van mijn zij... In het weekend werk ik natuurlijk ook! Jaja, Ik weet het... #kleineworkaholic ;-)

michelle outfit

Onze knappe redacteur Michelle stelde voor de ST. STyle-off in het Conservatorium Hotel afgelopen vrijdagavond deze outfit samen. Wil jij kans maken op 250 euro shoptegoed bij SuperTrash? Klik dan op de foto om te zien hoe!

sportschoenen

Ik ben sinds kort trouw elke week een paar keer te vinden in de sportschool. Dit zijn mijn sportschoenen met neon veters! Zijn jullie ook alweer aan het sporten geslagen?

conscious collectie hm

Got it! Redacteur Jasmijn kocht deze mooie jurk met bijpassende clutch uit de Consious collectie van de H&M. LOVE IT!

marijn nagellak

De nagellak stash van vormgever Marijn bereikte deze week zijn hoogtepunt. Een paar weggooien wilde ze niet dus moest ze een grotere vaas aanschaffen.

ikea

Ze besloot een mooie vaas te gaan zoeken bij Ikea. Home shopping time!

huiskonijn

Editor assistant Yael en haar huisgenoten hebben een huiskonijn tegenwoordig; meet Alfonzo (roepnaam Fons).

feestje

Yael had een feestje van haar vriendin en ze dacht 'we gooien de krul er eens in'. Dit was het eindresultaat. Maar eerlijk is eerlijk.. Yael heeft super mooi haar van zichzelf zoals je ziet! ;-)

all stars

Met de eerste zonnestralen kunnen de All Stars weer uit de kast. Dit zijn exemplaren van Yael.

avocado

Yael's gezonde begin van de week met een lekkere avocado.

zomerse broek

Deze week vond Marijn het tijd om haar zomerse broek weer eens uit de kast te trekken… Ze heeft 'm de hele winter gemist! Nu nog even gecombineerd met wat winterse zwarte tinten..

De avonduurtjes heb ik deze week voornamelijk achter mijn laptop doorgebracht... We zijn bezig met een klein redesign! I Love Fashion News 4.0 is onderweg! #staytuned

bloemen

Michelle kreeg deze mooie bloemen van haar moeder.

marijns poesje

Dit is Marijns lieve poesje die dol is op catsticks. Deze foto maakte ze maandagavond toen ze thuiskwam, zo grappig!

zalando ontbijt

Afgelopen dinsdag presenteerde Zalando hun nieuwe spring/summer collectie met een fijn ontbijtje. Highlights uit de collectie? Bruidsjurken!

spa zuiver

Afgelopen dinsdag was ik een dagje offline! Ik ging samen met mijn beste vriend lekker een dagje naar Spa Zuiver! Heeeerlijk!

selfie annic

Knot op mijn hoofd, badjas aan en relaxen maar!

elle goulding

Die dinsdag ging Jasmijn naar naar een concert van Ellie Goulding in Paradiso... Super vet!

Gisteravond had ik een super gezellig etentje met o.a. pr man Morris van Neuhaus Pr, Bastiaan van Schaik, presentatrice en model Marvy Rieder en actrice Liza Sips! Ziet er lekker uit toch? ;-)

Love, Annic

PS: Volg je mij al op TwitterInstagram en Pinterest? Mijn Username is: AnnicILFN!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties