0

It-girl, model, reality ster en nu ook ontwerper: Josh kan het allemaal! Deze beauty met brains geeft je iedere woensdag een kijkje in haar turbulente, maar super leuke leven.

Drukke week bij JOSH V HQ! We hebben de PAPARAZZI Collectie uitgeleverd en dat was een behoorlijke klus! De collectie is nu door heel NL en via www.JOSHV.com te koop, dus sla je slag! Morgen leveren we het laatste deel uit, waaronder de fabulous Sunny Dress. Deze week gingen we ook op zoek naar kunst en kregen we een bezoekje van de politie! Nieuwsgierig? Kijk mee!

Even samenwerken, want er moet een grote zending uit naar alle winkels. Nog gauw even alle pakbonnen checken, dan kunnen we weer uitleveren!

De werkplek van Suzanne tijdens alle topdrukte bij JOSH V, lekker hectisch!

Tamara en Maria op bezoek bij JOSH V HQ...

We stonden ook nog in de Telegraaf met een foto die tijdens de luxe La Prairie-lunch werd gemaakt

Een politie-inval bij JOSH V HQ (door het levensgrote gun-logo op mijn pand)! Of ik soms illegale wapens verhandel? Nee, ik ontwerp kleding, maar mocht u contacten hebben in die wapen-business… Het lijkt me een interessante branche ;-)

Op zoek naar kunst voor op JOSH V HQ !

Ook deze revolvers vinden we erg gaaf..

Het aftellen was begonnen, maar nu is het zover! De PAPARAZZI Collectie is te koop via 200 geselecteerde winkels door heel NL en via www.JOSHV.com!

Andy van de winkel Denvin maakt van mij een beruchte ontwerpster! ;-)

Niemand kan er dus meer omheen, de collectie is te koop, o.a. in deze mooie winkel, maar verder nog in ruim 199 andere winkels!!

Het hele lookbook van de PAPARAZZI collectie is ook terug te vinden op www.JOSHV.com, dan kan je je goed voorbereiden op het shoppen!

Een van mijn favo items uit de collectie is deze prachtige gecoate leren jurk!

Shop 'till you drop! Klik op deze foto om naar de officiele JOSH V webstore te gaan! #PAPARAZZI

Tot volgende week!

XOXO Josh

www.joshv.com

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties