0

De carrière van Nikkie Plessen begon ooit als actrice. Na VJ te zijn geweest bij TMF en verschillende presentatieklussen was Nikkie toe aan een nieuwe uitdaging. Ze zette haar liefde voor kleding om in een heuse kledinglijn genaamd NIKKIE by Nikkie Plessen. Elke vrijdag kun je hier exclusief haar photo diary bekijken.

Na de fashion show wist iedereen ineens van het bestaan van NIKKIE. Hierdoor werd er extreem veel aandacht aan het merk besteed, kreeg ik veel positieve reacties en waren er veel enthousiaste klanten. En dat willen we natuurlijk allemaal. Dit allemaal zorgde voor een drukke week op kantoor.

Tijd om uit te rusten was er niet en daarom hebben we ervoor gekozen wat rust op kantoor te creëren. De showroom is heerlijk ZEN. Tijd om andere dingen te doen dan NIKKIE is er eigenlijk niet. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zitten we op kantoor te verkopen. Volgens mij kunnen we beter een aantal bedden op kantoor neerzetten! ;-)

P.S: Heel even was ik van de radar met Twitter, want mijn account was gehackt! Ai! Jullie waren bij mij heel even aan het juiste adres voor viagrapillen etc ;-). De wondere wereld van ICT is niet voor mij weggelegd dus het duurde even voordat ik terug was. Maar ik ben er weer hier te volgen!

Tot volgende week!

Het kantoor is er klaar voor. ZEN!

Wat komt er uit de planten groeien?

WAAR IS DE ZON? De tuin ziet er jammer genoeg nog niet echt aantrekkelijk uit...

Daarom lekker warm binnen. Gezellige verkoopgesprekken voeren en mensen enthousiast maken.

Tussen de bedrijven door ook even eten...Wat zitten we toch op een heerlijke plek in de stad. Broodjes van George!

Eet smakelijk!

Orders schrijven. Daar word ik blij van!

Met mijn topverkoopsters!

Liefs,

Nikkie.

Volg Nikkie ook op Twitter en Instagram!

www.nikkie.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties